Βιογραφικό

Η σχέση του Καραγιάννη με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με τους δρόμους ημιαντοχής και αντοχής είναι μία σχέση 41 ετών στο χώρο του στίβου, αφού υπήρξε αθλητής στίβου από τα 12 του χρόνια.
Ο Γιάννης γεννήθηκε και διαμένει στη Βέροια, ασχολήθηκε με τα αγωνίσματα του στίβου από την ηλικία των 12 ετών ως αθλητής του Φίλιππου Βέροιας με πολυάριθμες διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο ιδιαίτερα στο αγώνισμα των 800μ. , αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου το 1986 με ειδικότητα τον κλασσικό αθλητισμό.
Δούλεψε ως προπονητής στα προγράμματα ταλέντων για τρία χρόνια (1989 – 1991) και παράλληλα υπήρξε προπονητής του Φιλίππου Βέροιας του τμήματος στίβου.
Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και εν ενεργεία αθλητής ακόμη συνεχίζει το προπονητικό του έργο προσφέροντας υπηρεσίες σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τους δρόμους μεγάλων αποστάσεων, το βουνό αλλά και το τρίαθλο. Σήμερα είναι προπονητής της ομάδας SportsTraining-Karagiannis και προπονητικός σύμβουλος και Γραμματέας του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας
Τα τελευταία 11 χρόνια έχει τρέξει σε πολλούς Μαραθωνίους στην Ελλάδα αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού, έχει συμμετάσχει σε ορεινούς αγώνες και σε αγώνες τριάθλου, αποκομίζοντας ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο των προπονητικών υπηρεσιών.

Read 3338 times