14ος Olympus Marathon

14ος Olympus Marathon - Αποτελέσματα των δρομέων της ομάδας ‘’sportstraining-Karagiannis’’

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/6  ο 14ος Olympus Marathon ο οποίος ξεκίνησε από τον   Αρχαιολογικό χώρο του Δίου, σε υψόμετρο 3 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας , φτάνοντας στο ψηλότερο σημείο της διαδρομής, σε υψόμετρο 2.780 μέτρα και συνεχίζοντας την κάθοδο τερματίζοντας στο πάρκο του Λιτόχωρου.

Στον δύσκολο αυτόν ορεινό αγώνα που απευθυνόταν σε καλά γυμνασμένους δρομείς , συμμετείχαν και 2 δρομείς της ομάδας μας ‘’sportstraining-Karagiannis’’, ο Γιώργος Καντζίκης ο οποίος στην παρθενική του συμμετοχή σ αυτόν τον απαιτητικό αγώνα τερμάτισε στην 249η θέση με επίδοση 8:04’51’’ ανάμεσα σε 700 δρομεις. Ο Δημήτρης Τζιώνας αντιμετώπισε συνεχόμενα προβλήματα με το στομάχι του από το πρωτο σκέλος του αγώνα , μη μπορώντας να λάβει και την παραμικρή τροφή. Παρ΄όλα αυτά θέλοντας μόνο και μόνο να τερματίσει συνέχισε την προσπάθεια του φτάνοντας στον τερματισμό στην 536η θεση με επίδοση 9:54’06’’

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δρομείς μας πήγαν στον αγώνα με ελλιπή προετοιμασία , σχεδόν ολοκλήρωσαν το 50% του προγραμματισμού τους.

Συγχαρητήρια για τον τερματισμό τους και την προσπάθεια τους.

Read 1993 times